БИОМАССА ТОЖЕ ОРУЖИЕ

БИОМАССА ТОЖЕ ОРУЖИЕ
Спасибо за оставленные комментарии к блогу. С Уважением, Александр Мороз

четверг, 24 сентября 2015 г.

Закончилась 11-я международная конференция "Энергия из биомассы"

Результаты.
22-23 вересня 2015 р. відбулася 11-та міжнародна конференція «Енергія з біомаси», організована Біоенергетичних асоціацією України, НТЦ «Біомаса» та Інститутом технічної теплофізики НАН України.
Спонсорами Конференції виступили італійська компанія - світовий лідер у проектуванні, виробництві та обслуговуванні турбогенераторів ОРЦ - Turboden, що входить до групи компаній Mitsubishi Heavy Industries Ltd. та український виробник котлів на біомасі ТОВ "Сучасні ефективні технології", що входить групи компаній "Укртепло", одного з лідерів ринку енергозберігаючих технологій, що спеціалізуються на проектах по заміщенню традиційних енергоносіїв (газ, мазут) місцевими видами палива (пелети, брикети, тріска, солома та ін.).
В рамках конференції 23 вересня 2015р. за підтримки Міністерства економіки королівства Нідерланди відбувся семінар "Співробітництво у сфері біоенергетики Україна - Нідерланди".
Конференція також була підтримана міжфракційним депутатським об'єднанням "За енергетичну незалежність України" під головуванням народного депутата України Олександра Домбровського.

У конференції прийняли участь 176 учасників з 8 країн (Україна, Нідерланди, Литва, Німеччина, Італія, США, Австрія, Латвія). Професійний склад учасників представлений комерційними організаціями, науковими організаціями, громадськими організаціями, промисловими компаніями, фінансуючими організаціями, органами влади, юридичними компаніями та представниками ЗМІ.

У офіційному відкритті прийняли участь Народні депутати: Олександр Домбровський, Леонід Козаченко та Наталія Кацер-Бучковська, Голова Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження Сергій Савчук, Заступник міністра Аграрної політики та продовольства Володимир Лапа, Заступник директора Департаменту розвитку відновлюваної енергетики Держенергоефективності Юрій Шафаренко, Старший експерт Голландського агентства підприємств (RVO) Міністерства економіки Нідерландів Kees Kwant, Референт з питань ЄС та міжнародного співробітництва Спеціального агентства з відновлюваних ресурсів Німеччини (FNR) Леся Матіюк та Голова Біоенергетичної асоціації України Георгій Гелетуха. 
Было очень много интерестного.  Георгий Гелетуха выступил с очень интересной Презентацией "Состояние и перспективы развития биоэнергетики в Украине". Она ЗДЕСЬ.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

testOK